Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Pink&Blue Kraamzorg Breda

Kraamzorg zoals u het graag ziet!


Baby Jason

Hele fijne kraamzorg gehad. Erg deskundig en fijn geholpen met borstvoeding. Heel relaxed en flexibel. Zeker nog eens welkom!

Baby Tobi

Ik ben zeer tevreden over de kraamzorg van pink & blue kraamzorg. Het was voor ons de derde baby en dus wisten we al veel. Toch hebben we nieuwe dingen bijgeleerd en was er ook oog voor de andere twee kindjes. Ze was heel zichtbaar voor het gezin en zocht echt naar manieren om ons van de juiste hulp te voorzien. In ons geval was dat het betrekken van de kindjes in de nieuwe gezinssituatie, verzorging van mij na de keizersnee door bijvoorbeeld lekker te koken of mij naar bed te sturen. Ook mijn man werd goed in de gaten gehouden, zodat hij zichzelf niet voorbij liep. Alles ging in overleg en we werden vrij gelaten het op onze manier te doen. Het was fijn en gezellig zonder dat ik het idee had dat ik heel de dag visite had die ik moest vermaken. Er heerste een veilig en fijn klimaat. We mochten lekker in onze bubbel genieten van de nieuwe baby.

Baby Lauren 

Patricia is een kei in haar vak en een heel prettig persoon! Ze heeft bij allebei onze kinderen de kraamweek verzorgd. We hebben haar niet voor niets teruggevraagd voor ons tweede kindje! Ze heeft enorm veel kennis en kan gepaste adviezen geven.

Baby Abel

Patricia heeft voor ons een hele fijne kraamtijd verzorgd! Ook heeft zij fijne assistentie verleent tijdens de bevalling. Samen met de verloskundige was ze een team die mij alle vertrouwen en rust gaven die nodig was voor een mooie geboorte-ervaring! Tijdens de kraamweek heeft ze oog voor wat nodig is voor baby, kraamvrouw en andere gezinsleden. Ze heeft veel ervaring en praktische tips. Ook zet ze net een stapje extra om ouders een goede start met hun baby te geven doordat je nog ruim na de kraamtijd terecht kunt met vragen.

Baby Benjamin

We zijn echt heel goed begeleid tijdens ons eerste en tweede kraambed. Ze kijkt echt naar mijn behoefte waardoor je de rust krijgt die je verdiend in je kraambed. Door haar zelfverzekerdheid en kennis kreeg ik ook het zelfvertrouwen. Daarnaast is ze heel kundig als borstvoedingscoach waardoor de borstvoeding twee keer super goed gelukt is met allen tools en tips.

Baby Bo

Het was weer gewoon een feestje deze kraamweek. Ook bij nr 3 mochten we Patricia verwelkomen. Het was fijn dat ze al een beetje wist hoe ons gezinnetje functioneerde. De rust, haar geduld en betrokkenheid zorgde bij ons allemaal een vertrouwd gevoel. Onze Bo is vertroeteld, en onze andere kids kregen ook de aandacht die ze verdiende! We kijken terug op een heerlijke kraamweek en onze dank kan niet groot genoeg zijn!

Baby Tom

Patricia hanteert een prettige persoonlijke behandeling, weet van aanpakken en vooral op gebied van borstvoeding heeft ze veel voor me betekend.

Baby Yuki

Zeker een 10, Patricia heeft super goed geholpen en daarbij heel hard gewerkt om er voor te zorgen dat wij de kraamweek fijn door konden komen. Super goede ideetjes om de borstvoeding weer goed te laten verlopen. Onwijs bedankt weer voor deze kraamweek!

Baby Cleo 

We zijn zo blij geweest met Patricia. Zij stemde goed af op onze wensen en volgde onze dochter in haar behoeften maar ook in wat wij belangrijk vonden. De kraamweek is voorbij gevlogen en ik kijk er met een heel goed gevoel op terug, mede dankzij de goede zorgen van Patricia.

Baby Floris

Super fijne kraamtijd gehad dankzij Patricia! Wat een topper. Patricia heeft het talent om binnen zeer korte tijd goed te doorzien waar jij coaching en ondersteuning bij kan gebruiken. Geeft vertrouwen, denkt met je mee, leert je nieuwe dingen op een fijne manier en het voelt super vertrouwd om haar in huis te hebben. We gaan haar missen en zouden haar bij een volgende direct weer bellen!

Baby Sophia

Patricia is zeer geduldig en deskundig. Ze gaf ons, als nieuwe ouders, op de juiste momenten de juiste info en gaf ons het (zelf)vertrouwen om na de kraamweek de verzorging van onze dochter op te nemen. Wij kijken terug op een hele speciale week die zonder Patricia niet mogelijk was.

Baby Melle

Patricia is een lieve en hardwerkende kraamverzorgende. Ziet in het huishouden wat nodig is en is hierin een echte aanpakker. Daarnaast is ze een super zorgzaam voor alle gezinsleden, zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt en heeft goed zicht op wat er nodig is. Ze is super kundig en kan je echt goed helpe op het gebied van borstvoeding, ze coacht je hierin echt en geeft je veel vertrouwen. Patricia volgt het gezin en baby en durft ook hierin zichzelf  en de ouders te vertrouwen, hierdoor hebben wij een hele fijne en rustige kraamweek gehad. Wij kunnen Patricia iedereen aanraden lief, zorgzaam, kundig, harde werker en ook nog eens gezellig!

Baby Charlie

Hele fijne kraamhulp, Ze kwam nu voor de 2e keer bij ons en het was weer heel fijn om haar in huis te hebben. Ze is erg kundig, geeft goede tips en adviezen voor de borstvoeding, en geeft veel vertrouwen. Ze werkt hard, ziet snel wat er nodig is en speelde ook leuk met de oudste. Ik zou haar bij iedereen aanraden!

Baby Niene

Mede dankzij Patricia een hele fijne en leerzame kraamweek gehad! Heel fijn om haar in huis te hebben en op terug te kunnen vallen!

Baby Scottie

Ze heeft onze kraamweek onvergetelijk mooi gemaakt! Ze is erg flexibel en heeft ons goed geholpen met een goede start!

Baby Zoë

Hele fijne kraamzorg, is er echt voor jou en je baby.., geeft je vertrouwen! Zou het iedereen aanbevelen... Dankjewel

Baby Julie 

Dankzij Pink&Blue kraamzorg hebben wij een fijne start kunnen maken met ons eerste kindje. Ze heeft ons veel geleerd en vertrouwen gegeven. Ze is heel toegankelijk, waardoor alles bespreekbaar is. Verder heeft Patricia ons alle andere zorg uit handen genomen. Zo konden wij ons focussen op ons kleine meisje.

Baby Rosie

Net als bij ons 1e kindje nu ook weer Patricia gevraagd om tijdens de kraamweek van ons 2e kindje bij ons te komen. Wat een fijne ervaring weer. Patricia is een topper!

Baby Nathan

Ze is er echt voor mij geweest in de kraamweek, maar ook in de begeleiding ervoor. Ze heeft mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven en echt geluisterd naar mijn wensen. Ze weet precies wat je nodig hebt en is echt een enorme steun en toeverlaat in de kraamweek en erna. Ze heeft geweldig voor mij, mijn man en mijn zoontjes gezorgd.

Baby Elena

Patricia beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de kraamzorg en bovenal met veel passie voor het vak en hedendaagse kennis. Wij hebben Patricia ervaren als iemand die zeer open en flexibel is, waardoor zij met vrijwel iedereen wel door 1 deur kan denken wij. Patricia is niet de ouderwetse kraamzorgster die enkel haar "eigen ding" doet, maar een moderne kraamzorgster met veel oog voor de persoonlijkheid en persoonlijke wensen van de ouders en hierop inspeelt met de juiste (zeer goede) adviezen. Wij hebben haar niet alleen als bijzonder prettig in de omgang ervaren, maar vooral ook veel van haar geleerd en veel zelfvertrouwen gekregen. Wij kijken terug op een hele fijne tijd en zouden haar beslist aanraden bij anderen.

Baby D'shane

De kraamzorg die zou komen had verkeerde planning te druk en kon mij na ontslag uit het ziekenhuis er niet bij hebben. Gelukkig was onze reddende engel er zonder aarzelen bereid ons kraamzorg te bieden. Kennismaking verliep soepel en naar wens, wij hebben een fijne kraamtijd gehad dankzij haar ze is lief, zorgzaam heeft een luisterend oor, gezellig af en toe een grapje, netjes, behulpzaam. Groei van ons klein mannetje was van grote belang haar steun was daarin erg fijn! Zij is kundig en heeft veel ervaring mbt borstvoeding nuttige tips gehad. Een aanrader voor iedereen die een fijne kraamtijd wenst

Baby Sam

Wat waren wij blij met Patricia tijdens de kraamtijd. Wat een topper! Mede dankzij haar hebben wij een onvergetelijke mooie tijd gehad tijdens de kraamperiode. Haar kennis, rust, professionaliteit hebben ons enorm geholpen, maar zeker ook haar warmte en enthousiasme:) Patricia is ook borstvoedingscoach wat heel fijn is en waar wij veel van geleerd hebben. De borstvoeding kwam in het begin niet zo goed op gang, maar door Patricia haar kennis en ervaring is het goed gekomen :) Dank nogmaals voor alles lieve Patricia!!

Baby Mila

De kraamzorg van Pink en blue is fantastische. Ze werkt hard en pakt dingen op in huis waardoor ik alle tijd en aandacht had voor mijn pasgeboren baby en mijn eigen herstel. Ze voelt goed aan wat nodig is en je merkt dat ze veel kennis en ervaring heeft. Ik kan iedereen aanraden om haar als kraamverzorgende te vragen.

Baby Joren

Pink & Blue kraamzorg heeft heel veel ervaring en kunde en is echt een aanpakker. Hierdoor heeft ze ons een hele fijne kraamtijd bezorgd, ze heeft ons als ouders veel vertrouwen gegeven en ervoor gezorgd dat we genoeg rust konden pakken in de kraamtijd. Door wat borstvoedings hobbels tijdens de kraamtijd is ze ook hierna betrokken gebleven en heeft ze ons nog een aantal keer goed geholpen met wegen en met de borstvoeding.

Daarnaast ook een super fijne EHBB sessie gedaan na de kraamtijd, als je een pittige bevalling hebt gehad is dit ook een enorme aanrader.

Baby Aaron

P&B Kraamzorg weet de juiste balans te vinden in ondersteuning van moeder en kind en zorgen dat alles in huis door gaat. Daarnaast is ze een prettig, warm en liefdevol persoon. Een aanrader om haar tijdens een bijzondere kraamweek in huis te vragen!

Baby Lisa

Ontzettend fijn dat we alsnog voor ons tweede kind bij pink&blue terecht konden. We hebben echt van deze week kunnen genieten. Het terugkijken op de vorige kraamweek, die een stuk pittiger was, is fijn om te kunnen doen met iemand die weet hoe het was. Ze voelt heel goed aan wat het gezin nodig heeft! Haar zorg voor moeder en kind is top! Zeker aan te bevelen.

Baby Izzy

Na een vervelende kraamweek bij onze eerste dochter besloten we bij onze tweede dochter voor een ZZP-er te kiezen. Dat was de juiste keuze! Haar vertrouwen in ons en de baby, haar nuchtere houding en kennis van borstvoeding heeft voor een fijne week gezorgd.

Baby Siem

Dit is de 2e keer dat we hebben gekozen voor Pink&Blue kraamzorg omdat deze geweldige dame een fijn persoon en erg kundig is. Door haar jarenlange ervaring heeft ze veel tips (ondanks dat het ons 2e kindje is), een tornado door het huishouden, en mentaal een anker voor elke moeder. Niets is te veel gevraagd en je kan met elke vraag bij haar terecht, wat een veilig gevoel geeft wanneer je net moeder bent geworden. Daarnaast heeft ze ook verschillende specialisaties waardoor ze uitblinkt in haar beroep.

Baby Lotus

Patricia heeft ervoor gezorgd dat we een hele fijne kraamweek hebben gehad! Ze gaf ons zelfvertrouwen en gaf hele fijne tips. Als ouder kun je soms onzeker zijn door wat wel en niet ‘mag’, maar Patricia liet ons inzien dat heel veel kan en het allemaal niet zo ongewikkeld hoeft te zijn. Heel erg bedankt Patricia!

Baby Kjeld

Patricia heeft heel veel voor ons betekend. Ze heeft veel kennis, praktische tips en handigheidjes in huis, maar ze besteedt ook veel aandacht aan het mentale proces van het ouderschap, hetgeen wij enorm gewaardeerd hebben. Ze heeft ons als kersverse ouders veel vertrouwen gegeven en oefent met heel veel passie en geduld haar werk uit. Wij kunnen Pink&Blue Kraamzorg iedereen aanraden:)

Baby Cato

Ontzettend fijne vraag gerichte zorg ontvangen van pink and blue. Erg begaan en professioneel. We hebben echt een top kraamweek gehad hierdoor.

Baby Elise

De kraamzorg is super. Weinig woorden nodig. Veel ervaring. Mooie Ehbb sessie gehad. Zeker een aanrader.

Baby Daniel

Patricia heeft ons erg goed geholpen tijdens onze kraam week. Ze is erg kundig en kon ons op verschillende vlakken goed op weg helpen. Ik ben erg blij met de flexibiliteit en zelfs na de kraamperiode blijft ze beschikbaar indien nodig. Super!

Baby Noah

Patricia heeft voor ons voor een onvergetelijk mooie kraamweek gezorgd! Ze weet op de juiste momenten het juiste te doen en te zeggen. Ze heeft ons vertrouwd gemaakt met het ouderschap door haar tips en adviezen. Ze was streng met het pakken van onze rustmomenten waar we heel blij mee zijn geweest. Zo konden we goed herstellen. Zodra we de sleutel in het slot hoorde verscheen een lach op ons gezicht. Kort daarna volgde namelijk een heerlijk ontbijtje op bed en een lekker schoon beddengoed. Een vriendelijke en kundige kraamzorg is super belangrijk want met haar beleef je veel van je 'eerste keren' met je baby. Voor ons voelde het alsof ze voor eventjes deel uitmaakte van ons kersvers gezinnetje. Wij bevelen haar ten zeerste aan. Als we een tweede kindje mogen krijgen staat de deur zeker weer voor haar open!

Baby Diaz

Patricia heeft zo een ervaring, dat ze ons heel goed geholpen heeft. Kennis maar ook haar gevoel naar mij als kersverse mama. Ook de hulp in huis was erg fijn. En veel liefde voor onze hond!

Baby Boaz

Heerlijke dame en recht doorzee. Durft ook van protocollen af te stappen om altijd naar het menselijke te blijven kijken. Heerlijke eerste week met onze kleine rakker ervaren door Patricia.

Baby Tobias

Heel erg blij en dankbaar met alle hulp en steun van Pink&Blue kraamzorg. Erg veel hulp gekregen omtrent borstvoeding en heel erg goed geluisterd en geholpen in onze behoeftes. Op deze manier hebben wij de kraamweek kunnen afsluiten met een erg goed gevoel.

Baby Bram:

Dit was de tweede keer dat wij gebruik hebben gemaakt van de goede zorgen van Pink and Blue. Ze heeft ons met alles heel goed geholpen. Ons dochtertje was ook helemaal gek van haar en vraagt nog steeds waar Patricia is echt een topper.

Baby Nikki-Floor.

Ik heb pink&blue kraamhulp als zeer fijn ervaren. Patricia speelt helemaal in op de behoefte van mijn kind en mij. Het was fijn iemand te hebben die je advies en tips geeft op basis van hoe wij het voor ogen zagen. Super bedankt voor de fijne kraamweek en de nazorg.

Baby Fedde

Hele fijne kraamweek gehad. Ondanks dat het onze 4e baby was kon ze ons toch genoeg leren. Ze voelde goed aan wat wij als gezin nodig hadden en heeft ervoor gezorgd dat ik echt een week kon ontspannen en in alle rust kennis kon maken met ons kindje. De flexibiliteit en deskundigheid zijn echt top! Ze is heel open, eerlijk en draait gelijk mee in het gezin. Dank je wel voor alles.

Baby Joa

Heel blij met de hulp van Pink&Blue kraamzorg! Patricia voelde perfect aan waar wij behoefte aan hadden. Leuke kordate dame! Ook goede hulp bij borstvoeding gekregen.

Baby Noor

Prettige en deskundige kraamzorg gehad. over de accommodatie kan ik niet veel vertellen omdat de kraamzorg bij mij kwam. Goede begeleiding bij de borstvoeding gehad.

Baby Nola

Geweldig! De eerste avond kwam ze meteen langs om ons te helpen voor de eerste nacht. Onwijs fijn! Patricia kent haar vak en heeft ontzettend veel passie voor haar werk. Door haar kennis en positiviteit geeft ze je als moeder veel zelfvertrouwen. Voor iedere vraag kun je bij haar terecht. Hele fijne hulp als je borstvoeding wilt geven. Zoveel aan gehad! Top!

Baby Rayna

We hebben een zeer prettige ervaring gehad met Patricia als kraamhulp. Communicatie vooraf en tijdens kraamweek verliep soepel. Ze weet van aanpakken en heeft mij/ ons goed ondersteund. Haar extra kennis over borstvoeding heeft ertoe geleid dat ondanks problemen, de borstvoeding is door gezet. Ook in de omgang met onze peuter heeft Patricia ons geholpen. Ik raad Pink & Blue zeker aan.

Baby Sam

Patricia is een topper! Super fijne week gehad. Ze zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in je nieuwe rol als ouders op een fijne en prettige manier. Heeft veel kennis en brengt deze ook op een goede manier over. Verder legt ze je ook in de watten tijdens de kraamweek. Een gemis toen ze weg was maar wel voldoende vertrouwen gekregen om het zelf te doen. Bij een volgende zwangerschap zou ik haar meteen weer bellen!

Baby Ilynn,

Wat een geweldige kraamhulp! Ook voor ons 2e kindje hebben we bewust voor Patricia gekozen. Ze is begripvol, flexibel, positief, zorgzaam en brengt op alle vlakken rust tijdens de kraamweek! Zij brengt zorg met iets extra's!

Baby Gijs,

Superfijne en deskundige hulp. Geheel op maat,. Zelfs nachtdienst is mogelijk. Geweldig lieve kraamhulp met veel know how en extra tips.

Baby Oliver,

Zo blij met onze kraamzorg. Ze maakte van de kraamweek een bijzondere tijd. Maakte haar tijd vol door te verzorgen met aandacht, adviezen op maat geven en huishoudelijke chaos beperken.

Baby Amy,

De kraamweek verliep goed. Veel aandacht voor onze dochter maar ook haar grote broer.

Baby Adriana,

Wij zijn ontzettend tevreden over Pink & Blue. Patricia is een goede kraamverzorgster die echt de tijd neemt om te luisteren naar eventuele problemen en gaat ook meteen aan de slag om mee te zoeken naar oplossingen. Zij heeft veel verstand betreft borstvoeding, hierdoor heb ik veel nieuwe informatie geleerd. Verder betrekt zij heel het gezin er goed bij, zelfs huisdieren (hond).

Baby Toby,

Patricia speelde goed in op de behoeftes van het gezin. Ze nam de tijd en legde alles goed uit. Ze voelde goed aan wat er wel en niet nodig was. Ook heel fijn dat ze later nog eens langs kwam voor...

Baby Feline,

Wij hebben gekozen voor pink&blue kraamzorg omdat je dan weet welke kraamhulp je in huis krijgt. Je kunt van tevoren aangeven wat je prettig vind. Patricia is echt een topper. Ze heeft ons ten eerste goed geholpen met alles over het nieuwe ouderschap. Alle belangrijke dingen zijn doorgenomen. Daarnaast is ze ook borstvoedingscoach en heeft ze gezorgd voor een hele goede opstart van de borstvoeding. Ze is een echte doorpakker en heel flexibel. Een echte aanrader als je kraamzorg zoekt!

Baby Eli,

Wij hebben Patricia ontmoet omdat onze besproken kraamverzorgster niet beschikbaar was. Het intake gesprek kunnen we niet beoordelen maar Patricia gaf aan dit gesprek zelf heel belangrijk te vinden. Verder is Patricia kordaat als er beslissingen genomen moeten worden en op afstand als dat beter is voor de situatie. Het feit dat ze zoveel jaren ervaring heeft en borstvoeding coach is gaf veel rust en vertrouwen. Door haar steun werd een zware stressvolle bevalling omgetoverd tot een nieuwe wereld vol plezier en natuurlijke samenwerking met ons kind. Zonder haar was dit zeker veel moeilijker geweest, of was dit misschien helemaal niet gelukt. Patricia bedankt, mocht er een volgende komen dan bellen we je weer! Liefs

Baby Stijn

Hele fijne kraamweek met Patricia gehad. Enorm pluspunt dat je samen met haar kunt voorbereiden en een uitgebreide intake hebt, waardoor de verwachtingen en mogelijkheden heel duidelijk zijn. Patricia is van grote toegevoegde waarde in het borstvoedingsverhaal, ze heeft ons veel geleerd en vertrouwen gegeven. Naar de rest van het huishouden hebben we geen omkijken gehad, heerlijk! Bedankt :)

Baby Manouk

Baby B. En baby M. We hebben Patricia bij ons 1e kindje een week in huis gehad... omdat ons mannetje prematuur was heeft ze ons na een weekje ziekenhuis extra zorg gegeven .. daar waren we ontzettend blij mee . Ze is ervaren en geeft veel tips en handvaten zodat je na de kraamweek vol zelfvertrouwen verder kunt . Daarnaast is ze ook een luisterend oor en heeft een gezellige babbel.Daarom twijfelden we geen moment toen ik weer een positieve test in handen had .. meteen Patricia weer een berichtje gestuurd en plekje gereserveerd! Bij ons 2e kindje wilde ik thuis bevallen .. omdat de eerste bevalling zo snel was gegaan moest ik niet twijfelen en Patricia bij de eerste wee meteen Bellen.. mijn weeen begonnen rond half 4 ‘s nachts .. de verloskundige gebeld en daarna meteen Patricia ... ze was precies op tijd want deze bevalling ging dus nog sneller!..Smorgens is ze even Naar huis gegaan om vervolgens diezelfde dag weer te komen om te kramen .. wederom weer een super fijne week gehad ! Zelfs bij een 2e kindje kan ze je nog voldoende tips geven! Kortom: We hebben 2 geweldige kraamweken gehad met Patricia. Ik kan haar dubbel en dwars aan iedereen aanbevelen! Ze is een topper!

Baby Meylina

Patricia weet van aanpakken en geeft veel handvatten en vertrouwen in de kraamweek. Wij vonden de persoonlijke benadering en het voortraject erg prettig, waarmee onze voorkeur voor een particuliere kraamzorg is bevestigd. Ze heeft ons goed ondersteund en zeker wat betreft het opstarten van de borstvoeding is zij een toegevoegde waarde gebleken. Ook was het erg fijn dat het huishouden gewoon doorliep en wij daar niet naar om hoefden te kijken.

Baby Simon

Wij zijn zeer tevreden over de zorg die Patricia ons heeft geboden. We zochten bewust een zelfstandige onderneemster op het gebied van kraamzorg. Patricia is professioneel. Vóór de bevalling is er al voldoende contact, waarin wensen/verwachtingen werden besproken, waardoor je na de bevalling het gevoel hebt dat er een bekende komt kramen. Ook al was het ons derde kindje, Patricia heeft ons alsnog heel veel tips kunnen geven, waar wij goed mee uit de voeten konden. De begeleiding van de borstvoeding was heel goed. Patricia heeft ons gesterkt in ons zelfvertrouwen (de baby niet voortdurend aanleggen) en geleerd de verschillende huiltjes van de baby te 'lezen'. Ze zorgde niet alleen heel goed voor de kraamvrouw maar ook voor vader en de andere twee kindjes. Naast een aanpakker is Patricia gewoon een heel lief mens die duidelijk aanvoelt hoe de sfeer die dag is en daarop inspeelt. Een absolute aanrader!

Baby Milou

Patricia heeft een 2e keer bij ons gekraamd. Althans dat was wel de bedoeling, maar ik wist al ruim van te voren dat als ik over tijd zou gaan, dat ze op vakantie zou zijn of gaan. Gelukkig ben ik nog bevallen voordat ze op vakantie was en zodoende kon ze mij nog bij staan bij de bevalling, ondanks dat ik in Origine wilde bevallen en niet thuis. Althans het was het plan dat ze bij de bevalling was, als ik niet zo snel zou zijn bevallen, maar toch kwam ze en heeft ze nog hele fijne nazorg geleverd en mijn wensen behartigd. Ik ben op vrijdag bevallen, een nacht in Origine verbleven en de andere dag, op zaterdag, stond ze paraat om ons weer te helpen en te leren (of onze geheugen op te frissen) en te verzorgen. En dit ondanks dat ze de andere dag, op zondag op vakantie ging! En ook die zondag kregen we gewoon kraamzorg, maar van een hele lieve vervanger. Dus ook dat had Patricia van Pink & Blue goed geregeld! Deze vervanger heeft ons de rest van de week goed verzorgd en opgevangen eveneens een lieverd! En vanaf het vakantie adres stuurde Patricia toch nog af een toe berichtjes om te vragen hoe het met mij ging. Kortom een topper!

Baby Merlijn

Patricia is een hele gezellige zorgzame vrouw die onze kraamweek heel erg aangenaam heeft gemaakt. Ze leert je de fijne kneepjes zonder belerend over te komen of dat je het gevoel krijgt dat je iets fout doet. Ze moedigt je aan en leert je allerlei handige technieken en je voelt dat ze haar werk met veel plezier doet. Ik heb me de hele kraamperiode op mijn gemak gevoeld. Ik durfde gewoon over alles te praten en voelde me heel erg gerespecteerd door haar in onze bijzondere situatie. Bij een volgende zwangerschap is zij de eerste die we zullen bellen.

Baby Flynt

Patricia is zeer kundig, betrokken en hartelijk. Zij voegt zich met alle gemak in het gezin en heeft ons fantastisch op weg geholpen als startende ouders! Zij zorgde voor alle rust, vertrouwen en een goede basis tijdens de kraamtijd. Wij zouden Patricia aan iedereen aanraden als kraamverzorgende!

Baby Dex

Heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Patricia. Ze benaderd haar werk vanuit passie en dat merk je, zoveel liefde heeft ze voor haar vak. Door haar ervaring heeft ze ons toch nog nieuwe dingen geleerd, ondanks dat het ons tweede kindje is. Patricia is heel zorgzaam en heeft oog voor de kleine dingen. Wij voelden ons volledig ontzorgd en zouden iedereen haar aanraden. Patricia dank je wel!

Baby Senna

Kraamzorg Pink&Blue is zeer aan te raden. Goede zorg, veel ervaring, heel veel kennis van zaken, warme persoonlijkheid. Wij waren heel erg tevreden en door haar zorg was de kraamtijd een feestje.

Baby Noud

Ik heb de kraamperiode met de kraamhulp als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij goed geholpen met de borstvoeding en is erg goed in het wegnemen van onzekerheden voornamelijk door haar toegankelijke en relaxte houding. Daarnaast heeft ze ons heel goed geholpen met ons eerste kindje en hoe daarmee om te gaan.

Baby Tijn

Goede hulp gehad en veel tips.

Baby Elena

Patricia heeft voor mij en mijn gezin voor een onvergetelijke eerste kraamweek gezorgd. Ze bracht rust, regelmaat en advies. Het was een verademing haar de eerste week dichtbij te hebben. Bovendien heeft het voor een zorgeloze en ontspannen kraamweek bezorgd. Naast de goede zorg voor mij en de baby heeft Patricia ook aandacht besteed aan de rest van het gezin. Dank je wel!!

Baby Kate

Ik heb de kraamperiode met Patricia als zeer prettig ervaren. Zij heeft mij erg goed geholpen met de borstvoeding en is erg goed in het wegnemen van onzekerheden voornamelijk door haar toegankelijke en relaxte houding. Daarnaast heeft ze ons erg goed geholpen met ons eerste kindje en hoe daar mee om te gaan.

Baby Stijn

Wij hebben een zeer goede ervaring met pink en blue. Hebben echt de hulp en informatie gekregen die we nodig hadden. En wat helemaal fijn was dat we gewoon onze eigen ding mochten en konden blijven doen. Ik raad iedereen Pink en Bleu aan. Wil je een leuke gezellige kraamtijd vooral deze doen.

Baby Jesse

4 jaar geleden zijn wij enorm verrast door de komst van onze kraamverzorgster. Wat een verademing en wat een verwennerij! Heerlijke week gehad zonder zorgen. Als vanzelfsprekend hebben wij Pink&Blue weer benaderd bij de komst van onze tweede afgelopen dit jaar. Alles wordt geregeld, verzorgd en misschien nog wel belangrijker, ze hield mij ook nauwlettend in de gaten. Ik had dat ook nodig na het nodige bloedverlies anders was ik mezelf voorbij gelopen. Hartstikke lief voor de kindjes, geduldig en secuur. Zo nu en dan kritisch en heerlijk nuchter. Wij kijken terug op 2 keer een prachtige kraamweek. We willen geen derde maar we zouden bijna gaan twijfelen om ze nog en week in huis te hebben. Een dikke 10!

Baby Noël

We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Ze is erg kundig en staat klaar met allerlei tips en informatie . ook heeft ze een luisterend oor. en maakt ze tijd voor Een gezellige babbel. nu voor mijn 2e Zwangerschap weer meteen Een plekje gereserveerd ! We kijken er weer naar uit . Misschien dat ik deze keer thuis beval, dus zal het weer heel anders zijn.

Baby Luuk

Voor de tweede keer kraamzorg van Patricia mogen ontvangen. De rust die Patricia in huis brengt in onwijs fijn. Ook de omgang met dochter Lynn was super, erbij betrekken als ze wou maar als ze even met Patricia wou spelen was ook alle aandacht voor haar. Ik kan niet anders dan haar aanbevelen!

Baby Brons

De kraamweek in helaas afgelopen, wat heb ik er tranen om gelaten. Ze zorgt niet alleen voor de praktische zaken (verschonen, badje enz.), maar heeft ook een goed oog voor mama en papa. Patricia zorgt er voor dat je echt geniet met je baby en een band op bouwt. Daarnaast is ze ook nog eens borstvoedingscoach waar ik persoonlijk ontzettend veel aan heb gehad. Patricia is niet zomaar een kraamverzorgster, ze heeft heel veel kennis op veel gebieden. Bedankt!

Baby Maxim

Kraamzorg van Pink&Blue geeft een ten eerste een fijne ondersteuning bij je (thuisbevalling). Daarnaast op een hele prettige en relaxte manier de eerste ervaringen op doen met je kleintje en vooral zo veel mogelijk genieten. Patricia is een hele kundige en vriendelijke vrouw, de ondersteuning is persoonlijk en op maat. Knap hoe ze zowel rust in huis brengt en ondertussen zoveel zorg wegneemt. Niet voor niets heb ik bij mijn derde zwangerschap zo snel mogelijk een plek gereserveerd. Erg tevreden!

Baby Raf

Voor de 2e keer hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Patricia. Het gehele gezinnetje staat centraal en alles wordt haarfijn uitgelegd en beschreven als dat nodig is. Patricia is professioneel en straalt dit ook uit, niet is teveel en heeft een open houding en uitstraling wat zeer prettig is. Pink&Blue is een absolute aanrader!

Baby Beau,

Wij zijn heel tevreden over de kraamzorg die wij hebben gekregen van Pink&Blue Kraamzorg.

Patricia Heeft ons echt laten genieten van onze kraamweek. Ook voor onze 1e zoon had ze de tijd en betrok ze erbij. Ze geeft duidelijke uitleg en handige tips!

Patricia ga zo door!

Baby Iva

Ik heb een heerlijke relaxte kraamweek gehad met de kraamzorg van Pink&Blue. De kraamverzorgster (Patricia) is flexibel en alles ging in goed overleg. Ze heeft veel kennis en deelt deze waar nodig en op een fijne manier. Ze overspoelt je hierdoor niet maar vult aan op je eigen kennis. Ook al wist ik al veel van (zieke) baby's, ik heb genoeg van haar geleerd! Ook op het gebied van borstvoeding is ze erg fijn en kundig waardoor ze je hier goed in kan begeleiden. Kortom een fijn persoon om in zo'n belangrijke week om je heen te hebben.

Baby Luuk

Pink&Blue is in een woord TOP.

De kraamzorg van allebei mijn kinderen is verzorgd door Pink&Blue.

Je moet niet voor niets 9 maanden van te voren reserveren..

Baby Sef

Patricia is een schat van een vrouw. Ze voelt echt als een familielid, heel gezellig en meteen vertrouwd om haar een week in huis te hebben. Ze heeft bij allebei onze kinderen gekraamd en ook deze keer weer ontzettend veel van haar geleerd. Weet ontzettend veel over borstvoeding. Belangrijkste dat we van haar geleerd hebben is niet te veel te googelen of je vast te klampen aan schema's en regeltjes maar vertrouwen hebben in jezelf en je kindje.

Baby Sydney

Hele goede ervaring gehad met Pink&Blue Kraamzorg. Er wordt goed naar je persoonlijke wensen gekeken. Wij hebben heel veel geleerd van Patricia en een fijne kraamweek gehad.

Baby Kiki

Patricia heeft er voor gezorgd, dat wij een fantastische kraamtijd hebben gehad. Ik zou haar iedereen aanbevelen en hoop haar zelf in de toekomst nog eens in ons gezin nog eens te mogen verwelkomen.

Baby Dae

Een maand eerder dan gepland ben ik bevallen, maar het ging zo goed dat we snel naar huis mochten. Gelukkig kon Patricia wel de tijd vinden om bij ons te kramen. Meteen toen we uit het ziekenhuis kwamen stond ze klaar en heeft ze ervoor gezorgd dat we een hele relaxte kraamweek hebben gehad. Ze denkt mee over alles en neemt dingen uit handen waar ze kan.Het was ook fijn dat Patricia borstvoedingscoach is, hierdoor hoefde onze dochter niet lang bijvoeding te krijgen, maar dronk ze in die week al volledig aan de borst. We werden hier in goed begeleid. Patricia denkt niet alleen aan moeder en kind, maar ook de vader en dieren in huis. Onze poezen kwamen geen aandacht te kort bij haar, zo konden zij ook makkelijk aan de situatie wennen.

Buiten het feit dat Patricia professioneel is, is ze ook nog eens heel gezellig. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

Baby Floor

We hebben een heerlijke kraamweek gehad waarin we echt hebben kunnen genieten! Patricia voelde al snel als een 'extra familielid', heel vertrouwd!

Hiernaast voelde ik mezelf als kraamvrouw ook qua verzorging in goede handen.

Zo ook voor onze kleine spruit! Professionele en fijne begeleiding!

Een aanrader voor iedereen!

Baby Eva

We hebben een hele fijne kraamweek gehad!

Patricia is erg betrokken en past de zorg goed aan op wat je nodig hebt.

Ik heb haar als zeer kundig en prettig ervaren! Daar waar nodig heeft ze me mentaal ook echt enorm ondersteund daar waar ik het heel hard nodig had!

Bedankt Patricia!

Baby Joep

Supergoede ervaring met Pink & Blue! Ik raad haar zeker aan. Patricia is betrokken en het voelt vertrouwd haar in huis te hebben. De zorg voor zowel baby als kraamvrouw was uitstekend, we voelde ons erg op ons gemak bij haar. Het gaf zoveel rust dat we al voor de kraamweek kennis hadden gemaakt en te weten dat Patricia al bereikbaar was voor vragen. En ook na de kraamweek stopt de zorg niet direct: voor vragen kan ik nog steeds bij haar terecht en ze komt nog terug om onze kleine man te wegen. Ontzettend fijn! Ze wordt nu al gemist en mocht er ooit een nieuw wonder in aantocht zijn hoef ik niet na te denken wie ik als kraamverzorgster wil! Patricia, bedankt voor de fijne kraamweek! Ik was een beetje bang voor weer een grijze wolk maar mede dankzij jou is mijn wolk nu prachtig blauw!

Baby Isaya

Lieve lieve Patricia onwijs bedankt!

Voor ons eerste kindje hebben we bewust gezocht naar een zelfstandige kraamzorg.

Wat zijn we dankbaar dat we bij jou terecht zijn gekomen. Je hebt onze kraamweek heel bijzonder gemaakt door er op alle vlakken voor ons te zijn en ons te begeleiden.

Door jou konden we samen optimaal genieten van onze kleine man in de daagjes dat papa nog in Nederland was. Je hebt in alle hectiek rust, zorgzaamheid, zelfvertrouwen en liefde gebracht.

Wij kunnen ons geen betere kraamzorg wensen en zullen in de toekomst zeker weer voor jou kiezen!

Jordy, Mindy en Isaya

Baby Hans

Ik heb enorm veel steun gehad aan Patricia. Het is mijn derde kind. Maar toch was ik onzeker over het geven van borstvoeding, door een eerdere borstontsteking. Haar rust en deskundigheid heeft ertoe geleid dat het allemaal goed is gekomen. Iets wat ik zelf nooit had verwacht. We missen haar, maar gelukkig is ze nog terug gekomen om de baby te wegen en te kijken hoe het met ons gaat. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen 'een Patricia' gun in zo'n bijzondere periode.

Roos,Karel, Bear, Willem en Hans

Wauw en nog een!! Beide dames hebben tegelijk kraamzorg ontvangen van mij;)

Baby Jasmijn

Lieve Patricia,

Wij willen je nogmaals bedanken voor de heerlijke kraamweek! Het was weer fijn dat je er was en dat alles lekker door kon gaan zoals normaal. Bij onze zoon Berend was het al fijn, en nu bij Jasmijn ook weer! Berend vond het super om met jou 'de tovertuin' te lezen.

Ook de nazorg en het extra wegen, was heel handig. Absoluut geen spijt dat we je hebben terug gevraagd!! Ga zo door en misschien tot in de toekomst nog een keer...

Lieve groetjes Thijs, Stephanie, Berend & Jasmijn Nieuwlaat

Baby Rosalie

Lieve Patricia,

Langs deze weg willen we nogmaals bedanken voor je goede zorgen tijdens de kraamweek en aangeven dat we zeer tevreden zijn over je dienstverlening.

De 8 dagen dat je bij ons in huis bent geweest voelde vertrouwd. Je weet je goed aan te passen aan de omgeving en bent een fijne aanvulling. Je onderscheidende vermogen als zzp-er was duidelijk merkbaar, want je voelt goed te wensen en behoeften aan en gaat hierin zeker weten verder dan “gewoon” kraamzorg verlenen.

Wat fijn dat je zelfs op een avond een uurtje terug wilde komen, omdat wij dat zo fijn vonden. En je betrokkenheid, dat je net na de kraamweek bereikbaar was voor eventuele vragen en om onze dochter nog een keertje extra te wegen. Dat noemen wij Service met een hoofdletter S!

Het is voor ons duidelijk dat je doet wat je leuk vind en waar je dus ook heel goed in bent!!

Wij wensen je het allerbeste en hopen je zeker in de toekomst nog eens te zien.

Hartelijke groeten,

Mark en Nathalie Hofkens en natuurlijk ook veel liefs van Rosalie

Baby Jaylinn

Patricia heeft in januari bij ons gekraamd.

Ze is een hele lieve vrouw, betrekt ook de andere kinderen bij verzorging.

Ze paste zich goed aan in het gezin.

Jaylynn mocht pas met 3 kilo naar buiten dus ze is een week later nog terug geweest om haar te wegen zodat we geen weegschaal hoefde te huren.

We hebben een super week gehad!

Liefs Pieter, Chantal, Charissa, Danissa en Jaylynn

Baby Lynn

Onze ervaring met Patricia is super goed. Ondanks de feestdagen en 2 gezinnen bracht Patricia rust in huis. Omdat ik de eerste dagen niet veel kon heeft zij mijn man de tips en trucs geleerd en die kon hij mij weer leren.

Ze zorgde ervoor dat deze onzekere moeder steeds zekerder werd.

Zelfs na de kraam dagen kan ik bij Patricia terecht met mijn vragen en onzekerheden.

De zorg die Patricia bied is persoonlijk en flexibel, echt een aanrader.

Baby Ted

Hi Patricia, we hebben weer een topweek gehad met jou als kraamverzorgster! In alle rust zijn we de eerste week met veel plezier en bruikbare tips doorgekomen. Naast moeder en baby, zijn ook vader en oudste zoon heerlijk in de watten gelegd! We kijken er met een erg goed gevoel op terug en bevelen je aan bij toekomstige zwangeren!

Liefs, Will, Marlijn, Jack en Ted

Baby Vince

We hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen. Ze had 2 gezinnen tegelijk, maar daar hebben we niks van gemerkt. Ze was vol energie, liefde en zo zorgzaam. In de ochtend maakte ze ons wakker met een kopje koffie en evalueerde we de nacht. Heerlijk hoeveel rust ze bracht in huis. De borstvoeding liep niet helemaal soepel en koste veel tijd en vroeg veel van me. Ze heeft fantastisch geholpen, heeft alle keuzes bij mij gelaten, maar "stuurde" wel als je goed door de regels heen luisterde. Een topper!

Baby's Yves en Miles

Patricia is een toppertje en verstaat haar vak goed! Het persoonlijke en de flexibiliteit spraken ons erg aan om voor pink&blue te kiezen. Wij hebben een tweeling gekregen en daar was Patricia met alle tips en trucs! Zo fijn! Zonder haar had ik anders aardig staan 'klooien' hihi. Ook was onze oudere zoon gek op haar! Ze betrekt iedereen bij het hele feest! Erg fijne week gehad! 100x beter dan de vorige kraamverzorgster!

Baby Eva

Vorig jaar februari hebben wij al kennis mogen maken met Patricia bij de geboorte van onze zoon. Dus toen ik zwanger was van onze tweede wist ik al snel door wie ik mijn kraamzorg wilde. Net als bij onze zoon Dominic, heeft Patricia ook bij onze dochter Eva laten zien is wat een professional ze is: ze denkt mee, geeft tips en zorgt ervoor dat wij als ouders ons weer super zeker voelen met de kleine!

Baby Massimo

Waarderen. We hebben een super kraamweek gehad, je ging zo op in ons gezin dat we niet eens door hadden dat je er eigenlijk niet bij hoorde! Verder veel kennis opgedaan en ook handige tips over de borstvoeding. Bedankt dat je alles in ons huis geregeld hebt zodat we lekker konden genieten van onze kleine man. Bedankt en tot de volgende

Baby Tygo en Jaimie

Super tijd gehad, werd goed voor mij gezorgd maar vooral ook voor onze tweeling en dochter. Mocht je zwanger zijn en op zoek naar een leuke kraamhulp dan raden wij Pink&Blue zeker aan!

Groetjes Inge, Werner en Nikki

Baby Binck

Wij hebben als gezin net een week (verwen)kraam achter de rug verzorgt door Patricia.

Wat hebben we genoten en wat heeft ze goed voor ons gezorgd. Patricia is heel attent en kijkt echt naar de behoeftes van het gezin en past zich daar op aan.

Voor ons heeft zij deze week heel bijzonder gemaakt en zullen we haar zeker missen.

Patricia onwijs bedankt voor al je goede en bovenal lieve Hulp.

Groetjes Björn,Joyce,Babette,Bram en vooral niet te vergeten onze kleine Binck.

Baby Amélie

11 Februari is onze zoon geboren en konden we in onze kraamweek enkele dagen genieten van de aanwezigheid van Patricia. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ik zou Patricia omschrijven als enthousiast, gezellig, vrolijk, nuchter, harde werker, liefde voor haar vak, kundig en iemand die rust in huis brengt. Ze is iemand die zich snel aanpast aan het gezin, en direct doorheeft wat je nodig hebt. De kraamzorg was super en mocht er een derde bijkomen, dan zien we haar zeker weer terug! Dank je wel!

Niels, Annelieke, Amélie en Xavier

Baby Joanna

After a great experience with Joana's "kraamzorg" Patricia, we strongly recommend her. She made our more life's chaotic week life, softer and turn it in a lovely experience. With her huge background and careful way to do, the first week of Joana has been unforgettable. After many years working for Carey and other companies now she is starting her own company "pink&blue" and she is really doing in the best way...even spoiling the parents with some surprises...she is Dutch and also her English is top! Honestly a kraamzorg gem! Thanks Patricia Geuze

Baby Pip

Aanrader!

Bij mijn eerste bevalling hadden wij Patricia als kraamhulp en dat was zooo fijn dat ik het bij mijn 2e kraamtijd ook zo wilde! Gelukkig is Patricia voor zichzelf begonnen en hadden we dus de absolute zekerheid dat ik weer zo'n heerlijke kraamweek tegemoet zou gaan. Dat was ook zo, en omdat we elkaar al kenden was het weer even gezellig en fijn. Mijn zoontje begon al blij te roepen als hij Patricia 's morgens binnen hoorde komen! Patricia zorgde ervoor alles netjes bijgehouden werd, ik kreeg de lekkerste smoothies en schilde de aardappels voor het avondeten. Ze heeft me fijne liggende houdingen laten zien om heerlijk ontspannen in bed borstvoeding te kunnen geven. En ik maar denken dat ik alles al wel wist! Ze heeft vele handige tips, is lief en gezellig, dringt zich totaal niet op en zorgt ervoor dat jij en je baby aan de broodnodige rust komen. Kortom, gewoon jammer dat we niet nog een kindje krijgen! Je wordt echt heerlijk verwend! Iedere kraamvrouw verdient een kraamhulp als Patricia!

Pink & Blue is een echte dikke vette aanrader!!!

Groetjes Linda

Baby Cis

Bedankt

Kraamhulp, pff dacht ik dat heb ik niet nodig. Tot dat Patricia binnen kwam, meteen een goede klik, spontane vrouw. Heeft veel ervaring, waardoor ze handige tips geeft en je super goed helpt. Wat wij echter heel fijn vonden, ze legt het uit en we deden het zelf. Wij en onze kleine man zijn goed door haar verzorgd! Het huishouden ging ook gewoon door, waardoor er veel rust en tijd was voor ons als gezin!

Voor een fijne kraamweek raden wij Patricia aan!

Nogmaals bedankt voor alles!!

Liefs Marijn Cyrina en Cis

28-02-2015

Baby Daley

Heel fijn!

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad. In een week hebben wij kunnen leren hoe wij goed voor ons kleintje kunnen zorgen. Patricia beschikt over veel handige tips en adviezen. Alle onzekerheid die je hebt als jonge, nieuwe ouders word weg genomen. Ook de nazorg is super! Heb je achteraf nog vragen, dan kan je altijd bij Patricia terecht. En echt heerlijk dat het hele huishouden draaiende word gehouden en je daar zelf niet naar om hoeft te kijken, zodat je optimaal kan genieten van je baby en de rust. Kortom: ik raad iedereen pink & blue kraamzorg aan om een geweldige kraamweek te ervaren!

Ilya, Wesley & Daley

12-02-2015

Baby Charley

Super fijne kraamhulp.

Je wordt goed verwend en krijgt goede adviezen. Ik raad iedereen pink & blue aan.

Bianca van Haperen

12-01-2015

Baby Meike de Koning-Zaryouh

Bij onze 2 zoontjes hebben wij Patricia Geuze als kraamzorg gehad. Wat een geweldige tijd hebben wij samen beleefd. Heerlijk in de watten gelegd, maar uiteraard ook zelf de kleine mannen verzorgen. Heerlijk ongedwongen en op een rustgevende manier de kneepjes van het moederschap onder de knie krijgen. Dankzij deze geweldige kraamhulp hebben wij vanaf de eerste minuut van onze mannen kunnen genieten, zonder onzeker te zijn! Een echte aanrader dus!!

Baby Puk

Het was SUPER.

Wij hebben een super kraamweek gehad...alles werd supergoed uitgelegd en wij werden heeeerlijk verwend! Prachtige herinnering aan een liefdevolle kraamweek...

Liefs Martijn, Christel en Puk